Privacybeleid

Tibo Energy B.V., gevestigd op TU/e Sciencepark, Disruptor, Horsten 1. 5612 AX Eindhoven, Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

TU/e Sciencepark, Disruptor
Horsten 1
5612 AX Eindhoven,
Nederland
+31 40 200 1022

Persoonlijke gegevens die we verwerken

Tibo Energy B.V. verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die we verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt, bijvoorbeeld door een profiel aan te maken op deze website, in correspondentie en telefonisch
  • Locatiegegevens
  • Informatie over je activiteiten op onze website
  • Gegevens over je surfgedrag op verschillende websites (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf deel uitmaakt van een advertentienetwerk)
  • Internetbrowser en apparaattype

Speciale en/of gevoelige persoonsgegevens die we verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogden. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder is dan 16 jaar. Daarom raden we ouders aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om te voorkomen dat er gegevens over kinderen worden verzameld zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@tibo.energy, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op welke basis verwerken we persoonsgegevens?

Tibo Energy B.V. verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Onze nieuwsbrief versturen
  • Om je te kunnen bellen of e-mailen als dit nodig is om onze diensten te kunnen leveren
  • Om je te informeren over wijzigingen in onze diensten en producten
  • Om goederen en diensten aan u te leveren
  • Tibo Energy B.V. analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

Hoe lang we persoonlijke gegevens bewaren

Tibo Energy B.V. bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. We hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

CategorieBewaartermijnReden
Contactgegevens (naam, e-mail, telefoonnummer)1 jaar na laatste contactFollow-up geven aan vragen of verzoeken.
Sollicitatiegegevens (CV, motivatiebrief, etc.)Maximaal 1 maand na afronding van de aanvraagprocedureTenzij je anders aangeeft. Eventuele vervolgmogelijkheden binnen de organisatie overwegen.
Accountgegevens (gebruikersnaam, wachtwoord, etc.)Zolang de account actief isOm de toegang van gebruikers tot onze diensten te beheren
Betalings- en factureringsgegevens7 jaarVoldoen aan wettelijke fiscale bewaarplicht
LocatiegegevensTot het einde van de gebruikerssessieOm persoonlijke diensten/adviezen te bieden tijdens het gebruik
Weblog en analysegegevens14 maandenOm het gebruik van de website te analyseren en diensten te verbeteren

Persoonlijke gegevens delen met derden

Tibo Energy B.V. verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies of vergelijkbare technieken die we gebruiken

Tibo Energy B.V. gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat in de browser van je computer, tablet of smartphone wordt opgeslagen wanneer je deze website voor het eerst bezoekt. Tibo Energy B.V. gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen worden onthouden. Deze cookies worden ook gebruikt om ervoor te zorgen dat de website goed werkt en om de website te optimaliseren. We plaatsen ook cookies die je surfgedrag bijhouden zodat we aangepaste inhoud en advertenties kunnen aanbieden.

Bij je eerste bezoek aan onze website hebben we je al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd om ze te plaatsen.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle eerder opgeslagen informatie verwijderen via de instellingen van je browser.

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of social media bedrijven. Hieronder een overzicht:

CookieTypeDoel
Google AnalyticsAnalytische cookieOm websiteverkeer te analyseren en inzicht te krijgen in hoe bezoekers onze site gebruiken, zodat we de gebruikerservaring kunnen verbeteren.
LinkedInTracking cookieOm de interactie van gebruikers met onze LinkedIn bedrijfspagina te volgen en gerichte advertenties aan te bieden op basis van bezoekersgedrag.
VWO (Visual Website Optimizer)PrestatiecookieVoor A/B-testen en personalisatie, om verschillende versies van webpagina’s te testen en de gebruikerservaring te optimaliseren.
HubSpotMarketing cookieOm bezoekersgedrag bij te houden en gepersonaliseerde marketingberichten te sturen op basis van interacties met onze website.

Gegevens bekijken, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonlijke gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Tibo Energy B.V. en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dit betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@tibo. energie.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen we je een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart in deze kopie. Dit is om je privacy te beschermen. We reageren zo snel mogelijk op je verzoek, maar binnen vier weken.

Tibo Energy B.V. wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kun je doen via de volgende link.

Hoe we persoonlijke gegevens beschermen

Tibo Energy B.V. neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@tibo.energy.